Over ons

Mijn naam is Marjolein Sabel en ik ben gediplomeerd hondentrimster en de trotse eigenaar van Trimsalon Knappe Koppies. De opleiding heb ik gevolgd bij het Huisdier Kennis Instituut te Bunnik, een van de drie erkende opleidingsinstituten van Nederland. Ook na het behalen van mijn diploma ben ik vakdagen, specialisatiecursussen en clinics blijven volgen om mijn kennis actueel te houden. Ook ben ik in het bezit van een EHBO-certificaat behaald bij ABHB.

Mijn passie = mijn werk

Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Daardoor kan ik mijn hart volledig in mijn werk leggen en dat maakt het werk van hondentrimster geweldig! Zelf heb ik drie honden, Mechelse herder Baco, kortharige Chihuahua Mojo en een Heidewachtel Roef.
Ook Baco, Mojo en Roef brengen af en toe een bezoekje aan de salon, om lekker in bad te gaan, borstelen, nagels knippen of om mij even gezelschap te houden. Baco vind het geweldig, hij springt zelf in bad en geniet van de massage, springt vervolgens zelf op de trimtafel om geföhnd te worden. Ideaal als hij in zijn ruiperiode zit.

Openingstijden

Maandag

09.00 – 16.00

Dinsdag

09.00 – 16.00

Woensdag

09.00 – 16.00

Donderdag

09.00 – 16.00

Vrijdag

09.00 – 16.00

behandelingen01


Ieder ras een ander kapsel

Hondenrassen die gewassen, geknipt, gekamt of geschoren worden zijn onder anderen: Poedels, Maltezers, Shi-tzu’s, Lhasa-apso’s, Yorkshire terriërs, Tibetaanse terriërs, Soft Coated Wheaten terriers en meer...